A MÁRKÁRÓL

AA KOZMETIKUMOK - OCEANIC GYÁR

A több, mint 35 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő.

Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek. Bőrgyógyászok, gyógyszerészek, bio-technológusok és vegyészek magasan kvalifikált csapata több,mint 800 különböző terméket hozott már létre. A gyártás ellenőrzött és hitelesített GMP (Good Manufacturing Practice) gyógyszergyártási szabványainak felel meg, mely garantálja a legjobb minőségű gyártási folyamatot. A cég küldetése, hogy segítsen az érzékeny, allergiára hajlamos bőrű embereken azáltal, hogy biztonságos és hatékony termékeket gyárt, amelyek lehetővé teszik a gondtalan élet élvezetét.

Az AA első arckrémét 1982-ben alkotta meg – érzékeny és allergiára hajlamos bőrre. Hamar óriási népszerűségre tett szert. A csomagolásának köszönhetően, a köztudatban „narancs krémként” terjedt el.

security 1
TERMÉKBIZTONSÁG

A modern AA kutató és fejlesztő laboratóriumban – ami a szívünk közepét jelenti – a szakértőkből álló csapat, innovatív formulákat fejlesztenek. A tevékenységeinket az orvosi szektorban dolgozók végzik – orvosok, dermatológusok és allergiaspecialisták. 

Amikor létrehozunk egy receptet, akkor eltüntetjük azokat az összetevőket, melyek allergéneket tartalmaznak. Egy új recept készítésekor minden összetevőt, melyet használunk, körültekintően analizálunk. Számos tesztet végzünk, hogy 100%-osan megbizonyosodjunk arról, hogy a formula nem irritálja az allergiára hajlamos bőrt. 

Fejlett technológiai háttérrel rendelkezünk, mely megfelel a termékgyártás legmagasabb elvárásainak is és szigorú minőség-ellenőrzés mellett dolgozunk. Ez teszi lehetővé, hogy gyárunkban gyógyszereket és orvosi eszközöket gyártsunk.

new-idea 1
INNOVÁCIÓ

A kozmetikumok használata biztonságos, hatékony és kellemes érzést garantál használatakor. Számos szabadalmi bejelentés és szabadalom elsősorban a bőrirritáció kockázatának kiküszöbölésére szolgál. 

Ezért biztonságos az újgenerációs aktív összetevők használata, még magas koncentrációban is.Kizárólag hipoallergén illatanyagokat használunk.Ez az innováció végig kíséri a piacon úttörőnek számító termékeinket – az első krém megalkotásától kezdve, a korosztályos termékeink létrehozásáig.

Úgy hisszük, hogy a gyönyörű, egészséges és megfelelően ápolt bőr, mindenkinek erőt, szabadságot és örömöt ad minden nap, ezért fontos, hogy segítsünk elérni a termékeinkkel a vásárlóink álmait. 

multiple-users-silhouette1
KÖZELSÉG

Szeretnénk végig kísérni minden napodon, támogatva téged a hatékony és biztonságos bőrápoló készítményeinkkel.Igazán nagy kitüntetés számunkra, amikor a vásárlóink az AA-t választják. 

Világszerte egyedülálló, hogy igen széleskörű termékpalettával rendelkezünk, melyet érzékeny bőrű emberek teszteltek. Ezért találhatóak olyan arc- és testápoló készítményeink, sminktermékeink, melyek minden bőrtípus számra egyedi megoldást kínálnak. 

Igyekszünk a legkörültekintőbben tájékoztatni vásárlóinkat, hogy a bőrüknek legmegfelelőbb készítményeket választhassák ki.

growth-chart 1
HATÉKONYSÁG

A legújabb és világszinten leghatékonyabb bőrápoló összetevőket használjuk. A világ legjobb nyersanyagait használjuk. 

Hatékonysági tanulmányainkat kiterjedt kutatások és minőségi dokumentáció kíséri végig.  A dinamikusan fejlődő tudományterületeken (dermatológia, kozmetológia, biotechnológia és orvostudomány) szerzett ismereteinket folyamatosan bővítjük és alkalmazzuk termékeink létrehozásakor. 

Ez elengedhetetlen, hogy fejlődni tudjunk és minél jobban ki tudjuk szolgálni a vásárlóink folyamatosan változó igényeit.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
aa logó
AA - ANTI-ALLERGÉN TERMÉKEK

A több, mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő. Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek.

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian