GY.I.K.

GYAKRAN
ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Azok a termékek, termékcsaládok, melyeket kozmetikusként otthoni használatra ajánlhatunk vendégeinknek. Illetve arckezelés után vagy arckezelés kúra között, otthoni bőrápolásra ajánlunk vendégeinknek a hatás fenntartása/fokozása érdekében.

Professzionális terméknek nevezzük, azokat a termékeket, melyek használatához kozmetikus szakemberre van szükség. Ezek a termékek a hétköznapi ember számára nem elérhetőek.

A lakossági termékeket kozmetikusoknál lehet megvásárolni, illetve online a www.kedvenckremem.hu webáruházban. A professzionális termékeket pedig területi képviselőinktől és a www.kozmetikusplaza.hu webáruházon keresztül.

A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.

Egy e-mailt kell írni a kollégánknak, Verhóczki Gergelynek, a gergely.verhoczki@beautypertner.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal: számlázási név és cím, szállítási név és cím, telefonszám és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!

Számlázási név és cím, szállítási név és cím, telefonszám és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!

A www.kedvenckremem.hu egy olyan webáruház, amely mindenki számára elérhető és az általunk ajánlott fogyasztói árakon lehet vásárolni.

A Beauty Partner Kft. a magyarországi forgalmazója a Bielenda (Bielenda Professional), Chantarelle, a Yellow Rose, az AA, és a Make-up Studio márkáknak.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne a termékcsaládról,
valamint az egyes termékekről, írj nekünk bátran!
aa logó
AA - ANTI-ALLERGÉN TERMÉKEK

A több, mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő. Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek.

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian