Az utóbbi időben drasztikusan megnövekedett a bőrallergiában szenvedők, érzékeny bőrűek száma és ez a szám az orvostudományi előrejelzések alapján egyre tovább növekszik. Bőrünk az egész szervezetünk működésének a tükre. Nagyon nehéz pontosan megállapítani a bőrallergia kiváltó okát, mivel nem csak külső, kontakt tényezők miatt alakulhat ki, hanem belső élettani folyamatok következményeképpen is.

Ezt a problémát időben felismerte és már az 1960-as évek óta sikeresen kutatja az OCEANIC kozmetikai-gyógyszer gyár szakmai csapata. Hosszú évek tapasztalatával alkották meg az „AA” – Anti Allergén kozmetikai márkát, mely az arc és test bőrének különböző problémáira, korosztályokra szabottan nyújt konkrét arc- és testápolási megoldást. Bőrgyógyászok, gyógyszerészek, biotechnológusok és vegyészek magasan kvalifikált csapata, több mint 800 biztonságos, minősített, parabénektől-, mesterséges színezékektől-, illatkompozícióktól- és allergénektől mentes, gyógyszeripari alapanyagokból készült termékpalettát hozott létre. A gyártás az ellenőrzött, hitelesített GMP (Good Manufacturing Practice) szigorú gyógyszergyártási szabványainak felel meg, mely garantálja a legjobb minőségű gyártási folyamatot.

A cég küldetése – segíteni az érzékeny, allergiára hajlamos bőrű emberek biztonságos bőrápolását, gondtalan életvitelét. AA – az érzékeny, allergiás bőr szakértője

Az AA márka alappillére az AA PRESTIGE Institute professzionális arckezelő program, valamint a referencia szalonokban alkalmazott magas szintű szakmai tudás és hozzáértés.

MAGAS MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG – Még a legérzékenyebb bőrűek számára is ajánlott kezelések.

A KEZELÉSEK SZÁMA, ÉS A TERMÉKEK ÖSSZETÉTELE OPTIMÁLIS – Nincsenek felesleges készítmények, a bőr igényeinek megfelelően a kezelések átjárhatók.

SZINERGIKUS HATÁSÚ KEZELÉSEK ÉS KÉSZÍTMÉNYEK – A készítmények fokozzák egymás működését, felerősítik az aktív hatóanyagok hatását.

GAZDASÁGOS TERMÉKEK – Maximalizált hatóanyag, minimalizált vivőanyag hányad. Vékony rétegben elegendő a készítményeket használni, így nem terhelik a bőrt.

A KEZELÉSEK HATÉKONYSÁGÁT NÖVELI – A lakossági termékek széles palettája:

– AA Age Technology korosztály szerinti termékcsalád

– AA Prestige – prémium kategóriájú termékcsalád

– AA Oil Infusion – különleges bőrmegújító olajokat tartalmazó korosztály szerinti termékcsalád

– AA Make Up – alapozó termékcsalád

 
 
 
SPECIÁLIS BŐRPROBLÉMÁK – Lakossági termékek a speciális igényekre kialakítva:

– AA Help Acne – zsíros vagy kombinált bőrűek számára

– AA Help Atopic Skin – hiperérzékeny, atópiás bőrre

– AA Help Dilated Capillaries – rosaceás, tág kapillárisú bőrre
 
KOZMETIKUS- ÉS VENDÉGBARÁT ÁRAK – Kedvező kezelés és anyagszükséglet árak.
 
VENDÉGORIENTÁLT KISZOLGÁLÁS, SZAKÉRTŐI STÁTUSZ
 
 
Legyen Ön is az érzékeny bőr szakértője!
 
Csatlakozzon az AA PRESTIGE Institute szakmai csapatához!