ALGAE POWER – “AZ ALGA BŐRMEGÚJÍTÓ EREJE”

Méregtelenítő, hidratáló arckezelés

Ez a kezelés igazi kedvenc: fiatal korosztálynak ajánlott a hidratáló és arcszínt javító hatása miatt, valamint a ráncok kialakulását megelőző kezelésként is alkalmazható. Az érettebb bőrnél célszerű beiktatni, mint előkészítő kezelést a bőrfiatalító, ránctalanító eljárások elé – kiváló méregtelenítő hatásának köszönhetően a bőr a továbbiakban jobban reagál majd a bevitt hatóanyagokra, mélyebb lesz a bejutása és komplexebb a hatása.

Az algák rendkívül gazdagok makro-és mikroelemekben: kalciumban, káliumban, kénben, foszforban, jódban, vasban, flouridban, rézben, szelénben, magnéziumban, vitaminokban (C- és B-vitaminok csoportja, folsav, E-vitamin, béta-karotin) és magas minőségű fehérjében. Könnyen áthatol a bőr védőrétegén és könnyen hasznosul. A kék alga, mikroelemek mellett rendkívül gazdag tioredoxinban, ami intenzív természetes fényvédelmet biztosít a bőrnek, gátolja a pigmentfoltok kialakulását, hatására ragyogó, egységes bőrszínt kapunk.

A vízszállításért és megkötésért felelős aquaporin fehérje molekulákban gazdag rózsaszín alga fokozza a bőr vízmegkötő képességét, ezáltal az arcbőr simává, rugalmasabbá és feszesebbé válik.

Mivel minden bőrtípusra és korosztálynak ajánlható a kezelés a hatásai miatt, így biztos rögtön a vendégek kedvencévé is válik.

Kezelés időtartama: 90 perc

Ajánlás:

Bőr állapota:

Alkalmazás gyakorisága:

OTTHONI BŐRÁPOLÁS