SHINY LOOK – RAGYOGÓ TEKINTET

RÁNCTALANÍTÓ SZEMKEZELÉS FÁRADT, ÖDÉMÁS, KARIKÁS SZEMEKRE

A szem körüli apró ráncok vagy a szem alatti sötét karikák, ödémák genetikailag már fiatalabb korban is kialakulhatnak és sok bosszúságot is okozhatnak. A szemkörnyék kezelése, a készítmények helyes kiválasztása nagy szakértelmet igényel, mivel a szem nagyon érzékenyen reagál a hatóanyagokra, illatanyagokra.

Allergiás bőrűek, érzékeny szeműek, akár kontaktlencsét viselők számára is biztonsággal elvégezhető az AA PRESTIGE Institute SHINY LOOK szemkezelése. A kezelés nagyon érdekes, látványos és hatékony bazalt kövekkel végzett masszázst tartalmaz. Ez egyfajta litoterápia – egy ősi kövekkel végzett kezelés. A hűvös helyre, vagy hideg vízbe helyezett bazaltkövek a testnél hűvösebb hőmérsékletüket megtartják. A masszázs során a hűvösebb kövek használata és a mikrokeringést stimuláló speciális technika az erek enyhe összehúzódását eredményezi. A hideg kövekkel végzett masszázs serkenti a szemkörnyéki nyirokáramlást.

A kezelés időtartama: 30 perc.

Ajánlás: Minden bőrtípusra, 25 év felett.

Bőr állapota: Fáradtság jelei a szem körül, szem alatti táskák és sötét karikák, ráncok, szarkalábak, megereszkedett bőr.

Alkalmazás gyakorisága: 5-6 kezelés kúraszerűen vagy egyszeri kezelésként az arckezelések kiegészítésére.

OTTHONI BŐRÁPOLÁS