HELP FLUID MAKEUP
DILATED CAPILLARIES

VILÁGOS
A termék jellemzői

Érfalerősítő, védő színezett folyékony krém. Hajszálértágulatos és kipirosodásra hajlamos bőrre. Különösen ajánlott érzékeny, irritációra és allergiára hajlamos bőrre. A laktobionik sav erősíti a vérerek falát és csökkenti a pirosságot.

Hatóanyagok

A perilla olaj antioxidáns hatású, védi a bőrt az öregedéstől, Az EFA és UFA-ban gazdag baobab olaj hatásosan hidratálja és táplálja a bőrt. Az ásványi pigmentek teljes fedést biztosítanak, illeszkednek a bőr tónusához, kiegyenlítik az egyenetlenségeket. Meleg tónusa egészségesebb bőrszínt eredményez.

Hatás

Az ásványi pigmentek teljes fedést biztosítanak, illeszkednek a bőr tónusához, kiegyenlítik az egyenetlenségeket. Meleg tónusa egészségesebb bőrszínt eredményez.

Használati javaslat

Használja alapozóként.

Kiszerelés

30 ml

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne
a termékekről, írj nekünk bátran!
aa logó
AA - ANTI-ALLERGÉN TERMÉKEK

A több, mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő. Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek.

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian