LONG 4 LASHES

HAJHULLÁS ELLENI
ERŐSÍTŐ KONDICIONÁLÓ
A termék jellemzői

Segít a hajhullásra hajlamos, gyenge hajnak erőt adni.

Hatóanyagok

Intenzíven regen­erálja és hidratálja a fejbőrt és a hajhagymákat. Stimulálja a mikroker­ingést, megakadályozza a hajhullást az innovatív Tetraxidylum komplexnek köszönhetően.  B3-vitamin tartalmának köszönhetően csökkenti a hajvesztést. A hidratáló betain és az édes mandula olaj megelőzi a haj kiszáradását, könnyen kifésülhetővé teszi, selymes és fényes lesz tőle, valamint a növekedésére is jótékony hatással van. Az allantoin csökkenti az irritációt és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt. Tejsav tartalma miatt puhává varázsolja a hajat és hidratálja a fejbőrt. A kondicionáló láthatóan javítja a haj állapotát, csökkenti a töredezést, serkenti a növekedést.

Hatás
  • Erősebb haj (64%)
  • Könnyebb fésülhetőség (90%)
  • Könnyebb és hidratáltabb haj
  • Fényesebb haj (54%)
Használati javaslat

Vigyen fel egy kis mennyiséget a megmosott ha­jra, oszlassa el egyenletesen a hajon, majd öblítse le. A hajhullás elleni ke­zelést egészítse ki a Hajhullás elleni erősítő samponnal és a Hajnövekedést stimuláló szérummal.

Kiszerelés

200 ml

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Amennyiben kérdésed lenne
a termékekről, írj nekünk bátran!
aa logó
AA - ANTI-ALLERGÉN TERMÉKEK

A több, mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő. Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek.

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian